runt o runt o runt... livet i ett hamsterhjul!!lördag 19 juni 2010

* WARSZAWA

Ja, kanske ska skriva nån rad om denna resa??!
Hade det jättehärligt!
Delade rum m "Mane", o det va tur det... hade tyckt det vore tråkigt att ha ett ensamt rum (vi va 7 på resan, bara vi 2 som valde att dela rum)
Vi gjorde besök på operan i Warszawa... vi gick sen o såg La Traviata på kvällen. Verkligen en upplevelse, speciellt när man sett hur allt funkade bakom (även om jag redan är väl insatt i teater-världen o hur det ser ut bakom, så är det en helt annan sak att få en sådan grundlig rundtur!)
Vi va även på slottet... o på en sy-ateljé.
Vi har ätit lyx-frukost på hotellet, lunch på mysiga ute-serveringar, middagar på flotta restauranger, dansat på nattklubb, besökt ett antal toaletter runt om Warszawa. Vi har shoppat (dock dyrt!) o bara njutit.
Jag o M har tom tränat då det fanns gym på hotellet (gick upp 7 för att hinna träna ;-))
Saknade barnen... ja, tom mannen. Skönt att komma hem, men riktigt härligt att komma iväg o uppleva nått annat.
Blev väldigt överraskad av Warszawa...positivt. Hade nog en lite negativ o sunkig bild av Polen. Men det va väldigt exklusivt o modernt (eller ja... som de stora städerna i Sverige... typ...)
Nu hade vi iofs med oss 2 kvinnor som kommer från Polen, o varit en del i Warszawa, så de hade ju koll på allt. Från att tolka till vilken taxi man skulle ringa, till restaurang, till shopping... Man kunde bara koppla av o hänga på :-)
Kan faktiskt tänka mig att åka dit igen!


O idag har jag varit hos sambons moster... o haft prinsess-träff... vi satt o åt, fikade, tjattrade o följde bröllopet. Med prinsess-kronorna på!! :-D
(jag hade en mini-krona... en kork till dotterns bubbelbad!! :-D)

Nu ska det snart bli film-kväll här... är samt med mannen efter några dagars oense...
Man kan inte leva med dem och inte utan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar