runt o runt o runt... livet i ett hamsterhjul!!



söndag 24 januari 2010

* SWINGANDE & 1a BARNKALASET

Har haft en mysig helg... ja, om man bortser från förkylningen som drabbat både mig o sonen!!

På lördagen va det träff med arbetskamraterna. Härliga tjejer... så olika vi alla 4 är, men omväxling förhöjer... eller förnöjer... haha, eller vad man nu säger!!
Började iaf kvällen med lite mat (hade tapas-knytis... vi tog med 3 små rätter var!) o med ett glas vin så såg vi Twilight. Vi lyssnar ju på ljud-böckerna på jobb o har nu betat igenom 1an. 3 av oss hade redan sett filmen, men kul att se den ihop.
Sen blev det mer mat o sen bestämde vi oss för utgång... Blev Swing Inn... dvs gamla Stadt!! Haha... det va en upplevelse. Va ihopslaget med Privé.
Och vad ska man säga. Man kände sig ung iaf!! Men kul hade vi! Vi dansade en massa o skrattade en del! Både åt omgivningen o åt oss själva! Tack tjejer för en rolig kväll!

Sen idag va det barnkalas... dagis-barnkalas. 1a i turen. Nu rullar kalasen på i en jäkla fart.
Nog lika bra att ladda upp i present-skåpet med lite leksaker... Lite drygt annars att springa i leksaks-affären var o varannan vecka! ;-)
Stannar inte kvar på alla kalasen, men gjorde det idag. Dottern vill helst jag stannar, men det gör inte så mycket... Känner de flesta mammor, så kul med en pratstund medans barnen härjar!

Blir att stanna hemma från jobb imorgon oxå... Jäkla förkylning! Sonen är helt utslagen o hängig o jag har ont i hela kroppen, förkylningsblåsor i halva käften o näsan påminner om jultomtens??!! Suck... Bara jag som längtar till sommaren?? (fast då blir jag irriterad för att lgh blir en bastu o alla insekter o kryp som finns överallt! Jaja... lagom e bäst!! Längtar till den varma våren istället... innan krypen!!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar