runt o runt o runt... livet i ett hamsterhjul!!torsdag 26 augusti 2010

* NETTO

Jag gillar Netto. Ja, det gör jag. Affären alltås... ;-)
Visst, där e rörigt, saker är huller om buller o man vet aldrig om de har sakerna hemma eller ens om det som fanns där förra gången finns kvar.
Men, man kan göra riktiga fynd där. Som idag... Läste i deras reklamblad att de skulle ha en sladd, en video-dator-omvandlare... för 179 kr! :-o
Jippi! Vi som har en video-kamera från 2005 som vi inte längre kan få in i datorn (hade firewire på vår gamla stationära dator)
Men iaf... nu är vi överlyckliga! Flera timmars minnen håller nu på att kopieras från kameran till datorn! För 179 kr!! (enligt Kjell&Co så skulle det kosta ca 500 kr för en typ av omvandlare)
:-D

4 kommentarer:

 1. Billigt är bra! Och att det är ju toppen att ni kan få över era filmer på datorn och sen kunna bränna ut dom på dvd. Så kul!!! Vi satt själv och fixade med vår videokamera nu i veckan. Blev 4 dvd skivor och nu filmar vi som bara den igen!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också Netto, av precis samma anledning som du =) Älskar att gå och fynda där och komma ut och ha känslan av att man nästan tjänat pengar haha.

  SvaraRadera
 3. Inte Netto på Söderkulla fy fasiken asså!! Vi handlade på den vid Triangels...ordning o reda minsann haha

  SvaraRadera
 4. Ja, det är ju säkert olika från Netto till Netto! ;-)

  SvaraRadera