runt o runt o runt... livet i ett hamsterhjul!!



lördag 13 februari 2010

* FREDAGS KOMPOTT O BOLIBOMPA-SNOPP

Hade en skön dag igår trots lite irritation över att behöva vara hemma med ett friskt barn (dagis trodde sonen va sjuk för att han varit lite lös i magen... Det va han kanske 2 gånger, sen inget mer...)
Iaf, behövde hämta resesängen i Svedala där vi lämnat den på nyår. Så körde dit efter jag lämnat dottern på dagis.
Men på väg till dagis träffade jag Therese som nyss lämnat sin dotter. Så vi bestämde en lite fika... Kul, lite spontant o trevligt! Vi ses alldeles för sällan numera. Men så har man inte heller samma tid som när vi va mamma-lediga!
Men skärpning!! ;-)
Har fler vänner som det borde bli skärpning med... men tiden räcker tyvärr inte till... Ska ta tag i det!!
Sen blev det ännu en tur till IKEA... byta nån gardinstång o matta till barnens rum. O kolla in nytt köksbord. Det vi har nu är väl ok i storlek o bra med klaff. Men det är ett halvt träningspass att torka rent det om man missat det direkt efter barnen kladdat!! Gnuggar o har mig!
O så vill vi ha ett vitt istället. Men så är det ju när man vet vad man vill ha. Lite smalare än det vi har nu, ca 130-150 långt, med möjlighet att förlänga... snyggt, lätt att torka av o helst inte kosta en förmögenhet!!... ja, när man vet då finns det inte!!

Sen på kvällen...
Hörde ett stort o låångt bom, brasch, bang...
O dottern som ropar på mig!
Då hade sonen på nått sätt fått hennes stora dockhus över sig... O det är rätt stort. Står på andra hyllan i en Billy-hylla, rätt lågt alltså. Men ja, han har väl försökt klättra in i det!!? :-o
Så nu har han ett stort skrapmärke över hela kinden. Tur det missade ögat.
Får bli att montera fast det på nått sätt.

O kolla detta... Hahaha!!
http://www.expressen.se/noje/1.1876500/garnnystan-misstankt-lik-en-snopp-i-bolibompa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar